Til tjeneste!

Bogføring

Har du behov for hjælp til bogføring, tilbyder vi en fleksibel løsning. Det kan være som fast freelancer, et bestemt antal timer om ugen eller måneden – eller i perioder, hvis din egen bogholder skal aflastes ved eksempelvis sæsonudsving.

Z

Regnskab

Med erfaring fra en bred vifte af erhvervskunder fra stort set alle brancher tilbyder vi at udarbejde virksomhedens forskellige regnskaber – hver med forskellige regler og retningslinjer. Vi holder styr på det hele. Fra bankposteringer til færdigt årsregnskab.

Z

Moms

To og to er fem. Inkl. moms. Hele momsområdet er dog langt mere komplekst og kan virke ganske uoverskueligt. Det kræver viden og indsigt at udarbejde præcise momsregnskaber. Træk gerne på vores kompetencer og mange års erfaring.

Z

Skat

Der er over 100 love inden for Skatteministeriets område. Langt de fleste af dem er sikkert ikke relavante for din virksomhed. Resten kan til gengæld have stor indflydelse på din økonomi. Overlad trygt til os at finde gennem skattejunglen – vi kender alt fra fradragsregler til skatteprocenter.

Z

Budget

Enhver virksomhed uanset størrelse bør udarbejde et budget. Det er en vigtig proces, som giver en værdifuld indsigt i din virksomhed. Det er også et godt redskab – og påkrævet – hvis du skal tale med banken om kassekredit til daglig drift, finansiering af planer o.l. Vi tilbyder udarbejdelse af budgetter (og tager gerne med i banken, hvis du ønsker det).

Z

Rådgivning om økonomi og udvikling

Med mere end 50 års erfaring inden for en bred vifte af brancher tilbyder vi sparring og rådgivning om virksomhedens udvikling og økonomiske muligheder. Det handler ofte om at se tingene i et nyt perspektiv og gå bag om tallene – vi er gerne fødselshjælper.

Z

Rådgivning om finansiering

Når du sætter nye mål for din virksomhed, er det vigtigt, at din bankforbindelse eller eksterne investorer støtter op om idéerne. Vil du have et godt råd? Så tal med os om, hvordan du udarbejder en realistisk plan for finansiering, som vi gerne hjælper dig med at præsentere.